More

  Column • Bericht van een next gen-spijtoptant — door Alessandra van Otterlo

  Regeren is vooruitzien. Een uitspraak die ik geregeld bezig wanneer anderen achteraf ergens over mopperen. Vanochtend ben ik even voor de spiegel gaan staan om mezelf met deze dooddoener eens flink om de oren te slaan. De reden? Het niet op tijd pre-orderen van een PlayStation 4.

  Al vrij snel in de next gen oorlog had ik mijn keuze gemaakt. Toen bleek dat de Xbox One Nederland in eerste instantie zou overslaan werd mijn voorkeur alleen maar bevestigd. Maar waarom heb ik dan niet maanden geleden al een bestelling geplaatst bij deze of gene electronica handel? Aan de ene kant uit laksheid. November leek nog zo ver weg. Aan de andere kant om de ontwikkelingen af te wachten. Er waren in de strijd om de consument continue nieuwe ontwikkelingen. En hoe kon ik nu vermoeden dat Sony al die lieve kleine Chineesjes niet hard genoeg liet werken, zodat ze aan de vraag om hun nieuwe paradepaardje konden voldoen.

  Maar goed, met terugkijken schiet ik niets op en hoop doet leven. Daarom heb ik vandaag, tegen beter weten in, een belrondje gedaan om te kijken of ik niet ergens nog een PS4 vandaan kon toveren. De toon van de antwoorden van de werknemers van grootwinkelbedrijven hield het midden tussen leedvermaak en irritatie, omdat ik eigenlijk naar de bekende weg vroeg. Ik heb nog één optie lopen. Over een paar uur weet ik meer…

  Voor alle mensen die wél slim zijn geweest en die nu lekker next gen zitten te gamen: deel je footage en je Twitch TV kanalen aub in de comments. Voor de mensen die denken dat ze hun PS4 door kunnen verkopen aan deze wanhopige dame: doe maar niet, als je leven je lief is.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img