More

  Nieuws • Pim Bouman stopt als voorzitter Dutch Games Association – nieuwe kandidaten gezocht

  Zojuist heeft de Dutch Games Association bekend gemaakt dat Pim Bouman na twee jaar stopt als voorzitter van de branchevereniging. De DGA is nu op zoek naar nieuwe kandidaten die zich verkiesbaar willen stellen. In januari kiezen de leden Boumans opvolger.

  Met een tweede kindje op komst en een eigen bedrijf (Gamious), lukte het Bouman niet de tijd vrij te maken die nodig was om het voorzitterschap goed uit te oefenen. Zijn grootste wapenfeit is de succesvolle lobby voor de gamesindustrie binnen de zogenaamde Top Sectoren. De DGA is de officiële trekker van het CLICKNL|Games, onderdeel van CLICKNL — het ‘kennis- en innovatienetwerk voor de creatieve industrie’.

  Bouman werd in januari 2012 gekozen tot derde voorzitter van de DGA (na Frank van Oirschot en Jurrie Hobers).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img