More

  Nieuws • Fotoreportage van de Control Conference — deel 1

  Met een dikke 350 bezoekers was de eerste Control Conference in elk geval strak uitverkocht. Tijdens de sessies was het opvallend stil op de expo en de career fair, wat ons doet vermoeden dat de geboden talks (de Pro Sessions en de Indigo Classes) voor het grootste deel interessant waren — we hebben zelf helaas nauwelijks iets kunnen bijwonen.

  De komende dagen publiceren we nog enkele verslagen van lezingen, maar bij dezen alvast het eerste deel van de foto’s. Ze zijn gemaakt door Tom Haex, Martijn van Best (DGG), Peter de Jong en Eline Muijres. Na de klik…

  Zelf nog leuke foto’s van de conference? Mail ze naar redactie@control-online.nl!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img