More

  Uit Nu! • Super Hammer van Xform

  Heel lang geleden, toen Xform nog opgericht moest worden, zaten Pieter Albers en Diederik Groesbeek op de gameopleiding van de HKU. Daar kwamen ze achter hun gedeelde passie voor ontploffingen en lekker knallen. Ze bouwden samen de game Hammer, waar een lompe huurmoordenaar afrekende met eindeloze hordes mannetjes, helicopters en ander vijandig spul. Die game was het begin van een mooie vriendschap en één van de meest productieve gamestudio’s van Nederland. Check de video van de originele Hammer na de klik.

  Nu, ruim tien jaar later, is Hammer weer terug. Maar hij is niet zomaar Hammer, hij is Super Hammer. En dat betekent dat de goede man even lomp is, maar met de toegenomen ervaring en voortschrijdende techniek nu met nog meer vuurwerk afrekent met zijn tegenstanders. Ren, vlieg, val, duik en houd vooral de vinger aan de trekker in deze actievolle iOS running game.  Na de klik bewegende beelden van de game en uit zijn verband gerukte citaten van de makers.

  De oude Hammer

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=GAJnJ2uRgQc’]

  De nieuwe Super Hammer

  MC Hammer

  Pieterik van Albers tot Groesbeek is emotioneel als we vragen naar de inspiratie voor Super Hammer: “Hammer was onze eerste grote hit en sindsdien hebben we de millionsellers aan elkaar geregen als paarlen aan een ketting. Maar het gevoel van Hammer die ons kersje plopte is nooit meer zo intens geweest als toen die eerste keer. Daarom wilden we het toch nog eens proberen met Hammer en het is ons goed bevallen. Super Hammer maakt zijn reputatie meer dan waar en we kunnen niet meer van hem afblijven.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img