More

  Nieuws • Nott Won’t Sleep van Developlay en Monobanda wint ADC Best in Apps Award in Los Angeles

  De kinderapp Nott Won’t Sleep is gisteravond in de prijzen gevallen. Tijdens de App Developers Conference in Los Angeles kreeg het spel de ADC Best in Games Award in de categorie Entertainment. Uitgever Developlay, developer Monobanda en muziekstudio Claynote maken met Nott nog meer kans op prijzen, want het spel is ook genomineerd voor een Dutch Game Award (in de categorie Best Music and Audio Design) en staat in de finale van The Premier Mobile Awards op het Mobile World Congress in Barcelona.

  Nott Won’t Sleep is tot stand gekomen met medewerking van auteur Renate Dorrestijn en gaat over een kind dat niet naar bed wil voordat hij een aantal handelingen heeft verricht. Zo reist hij naar de maan, redt zijn knuffel van het water en sust de dieren uit het bos in slaap. De game is uit voor iOS. Na de klik bewegend beeld.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fxBLCipy3z8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img