More

  AWARDS • En dit zijn ze dan, de negen nominaties voor de Control Industry Awards 2013. Stemmen begint vanmiddag.

  Deze week zag een constante stroom van nominaties. De Dutch Game Awards komen er weer aan en daar horen nou eenmaal genomineerden bij, nietwaar? Maar waar we de 11 categorieën (dat is 11 x 3 games, dus 33 games) van de Dutch Game Awards in een lekker compact filmpje van nog geen 2 minuten presenteerde, deden we een week over de negen genomineerden voor de Control Industry Award 2013. Waarom? WAAROM?

  Omdat jullie –de professionals in de Nederlandse gamesindustrie– bepalen wie dit jaar naar huis gaat met die mooie Zwarte Uil. Wie wordt de opvolger van Awesomenauts en schaart zich in het rijtje met games als Killzone 3, Greed Corps en Swords & Soldiers? Stemmen kan door het stemformulier bij de wekelijkse nieuwsbrief in te vullen. Nog geen abo van de nieuwsbrief, ga dan gauw hier heen en meld je aan. Doe het nu (ja hier), want vanmiddag zit het stemformulier erbij. Dit is de lijst met genomineerde games:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img