More

  AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: Westerado van Ostrich Banditos

  Een groep studenten kroop bij elkaar voor een schoolopdracht. Maak een game en verkoop hem, luidde de door Vlambeer ingegeven boodschap. Het lukte de Ostrich Banditos, zoals ze zich inmiddels hadden genoemd, met het psychedelisch pixelspelletje High Vaultage. Geïnspireerd door het succes en de goede onderlinge chemie begon het team aan een tweede game.

  Westerado kwam begin dit jaar uit en bleek een opmerkelijk volwassen game te zijn. Een simpel verhaal over wraak brengt de ongelukkige revolverheld in stoffige stadjes, de ruige natuur en bij grote ranches. Westerado blinkt uit in sfeer. Het kleurenpalet en levendig geanimeerde pixels geven het smoel, ook al hebben de personages die zelf niet. De melancholische soundtrack en de niet-lineaire verhaallijn maken het af. Een bijzonder spel.

  Wil je ook stemmen voor de Control Industry Award? Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

  (Ben je al abo van de nieuwsbrief? Dan komt het stemformulier gewoon bij de volgende Borrelpraat)

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8zyGMT17Xeg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img