More

  AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: Ridiculous Fishing van Vlambeer

  De voorgeschiedenis is bekend, Vlambeers debuutgame Radical Fishing werd bruut gekloond voordat het indieduo kans had gezien zelf de game naar iOS te brengen. Het betekende bijna het einde van de studio, maar Ridiculous Fishing was uiteindelijk echt een ‘Tale of Redemption‘ zoals de ondertitel luidde.

  Het spel toont Vlambeer op zijn best, met perfect gebalanceerde gameplay en een bedrieglijke nonchalance die zorgvuldig getweakt design verraadt. Het zo diep mogelijk laten zakken van de lijn, zoveel mogelijk vissen aanhaken op de weg naar boven en het schaamteloos uit de lucht knallen blijft een onweerstaanbare combinatie.

  Wil je ook stemmen voor de Control Industry Award? Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

  (Ben je al abo van de nieuwsbrief? Dan komt het stemformulier gewoon bij de volgende Borrelpraat)

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=vzKcJ8QFbMk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img