More

  AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: Briquid van Gamious

  Briquid is een geniaal spel. Je zou het niet zeggen als je er alleen naar kijkt. Die 8 bit-graphics kunnen eigenlijk niet meer in een steeds mooiere mobile games-wereld. Maar spéél het, en je begrijpt waarom de graphics zijn zoals ze zijn. Niets staat in de weg van de intelligente, uitdagende én bevredigende puzzels die Briquid de speler voorschotelt. Alles draait om de gameplay en na twintig minuten laat het spel je dan ook niet meer los.

  Zeldzaam waren frustratie en uitdaging zo sterk in balans. Wie een schier onmogelijke puzzel heeft opgelost, kijkt onwillekeurig om zich heen – ‘heeft iemand wel gezien hoe ontzettend slim ik ben?’ De 100 puzzels hebben een prettig ritme, nergens wordt het saai. Af en toe werpt de game een snoepje toe in de vorm van een eenvoudige opgave – om vervolgens weer een ogenschijnlijk onoplosbaar probleem te lanceren.

  Wil je ook stemmen voor de Control Industry Award? Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

  (Ben je al abo van de nieuwsbrief? Dan komt het stemformulier gewoon bij de volgende Borrelpraat)

  Bekijk de trailer:

  http://www.youtube.com/watch?v=r8wazy73mlM

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img