More

  Nieuws • HALO: Spartan Assault komt naar Xbox One en 360 in december (trailer)

  Helemaal onverwachts is het natuurlijk niet, maar zojuist is het officieel aangekondigd: Vanguards HALO: Spartan Assault komt uit voor de Xbox One en 360. De game, oorspronkelijk ontwikkeld voor Windows 8 touch devices is voorzien van een aantal nieuwe (spel)opties, is volledig door de Amsterdamse studio zelf omgezet naar de consoles en verschijnt nog eind dit jaar in de digitale stores.

  Bekijk de trailer:

  HALO: Spartan Assault is de eerste officieel aangekondigde Xbox One-game van Nederlandse bodem.

  NB: Vanguards Creative Director, Martin de Ronde (HALO Spartan Assault), en 343 Industries’ Design Director, Mike Ellis (HALO-serie), geven een keynote speech tijdens Control Conference op 19 november.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img