More

  Nieuws • Deze week maken we de genomineerden voor de Control Industry Award bekend — en jullie mogen stemmen

  Op 19 november is de uitreiking van de Dutch Game Awards. Een vakjury kiest die winnaars, dus daar hebben wij -gewone mensen- niets over te zeggen. Op dezelfde avond is ook de uitreiking van de Control Industry Award en de winnaar daarvan kiezen jullie, de lezers van vakblad Control.

  Deze week maken we de acht genomineerde games bekend op deze plek. Bekijk ze, discussieer erover, speel ze nog eens en besluit dan wie dit jaar –volgens jou– de winnaar is van de Zwarte Uil. Stemmen is heel simpel, maar je moet wel voldoen aan een belangrijke voorwaarde: je moet abonnee zijn van onze wekelijkse nieuwsbrief. Nog geen abo? Meld je dan snel aan hier. Ja, dat is alles.

  Meld je hier voor de nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img