More

  AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: Reus van Abbey Games

  De tweede nominatie voor de Control Industry Award 2013 is voor Reus van Abbey Games. En wel hierom:

  Het genre leek op slot te zitten, maar Reus blies de God game nieuw leven in. Het spel combineert casual looks met opvallend diepe gameplay. Dat ontging de liefhebbers van genre niet en die kochten het spel dan ook massaal. Met enkele honderdduizenden verkochte exemplaren is Reus een veel groter succes dan de jonge makers (de helft is nog niet eens afgestudeerd) durfden te dromen. En dat voor een project dat vooraf veel te ambitieus leek voor een onervaren ploeg. Abbey games ontpopte zich als een zeer professionele club die open stond voor advies en daar dan ook gretig gebruik van maakte. Het succes van Reus bewijst tevens dat de juiste ondersteuning aan jonge developers, mits ze ervoor openstaan, geen weggegooid geld is, maar daadwerkelijk kan bijdragen aan (financieel) succes.

  Wil je ook stemmen voor de Control Industry Award? Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

  (Ben je al abo van de nieuwsbrief? Dan komt het stemformulier gewoon bij de volgende Borrelpraat)

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TeaiE9DyBUk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img