More

  Filmpje • Leid een zwerm ruimtevogels naar veiligheid in studentengame Lumini

  Derdejaars studenten van de HKU kregen een week de tijd om een team te formeren en een game te pitchen aan een jury. De ontwikkeling van die game en het opzetten van een bedrijf om de game daadwerkelijk uit te brengen is dan onderdeel van het leerjaar. Dit zestal opereert onder de naam Speelbaars en heeft onlangs de trailer van hun debuutgame Lumini gelanceerd.

  In de game controleert de speler een zwerm ruimtevogels die een weg naar een betere plek zoekt, onderwijl lastig gevallen door grijpgrage monsters. Lumini ziet er veelbelovend uit, dus check de trailer na de klik. Binnenkort verschijnt de eerste speelbare demo online.

  Speelbaars bestaat uit Niels Koopmans, Luc Veiga da Palma, Olof Moleman, Michiel van Tienhoven, Gijs Driesenaar en Steven Honders.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img