More

  Nieuws • Nederlandse succes-developers aan het woord tijdens Indigo Classes

  Speciaal voor studenten en startende developers organiseert Dutch Game Garden de Indigo Classes tijdens de Control Conference 2013 op 19 november in Amsterdam. Aan het woord komen succesvolle Nederlandse developers die hun ervaringen delen met de nieuwe generatie.

  Nederlandse studio’s hebben de laatste tijd geregeld succes op het internationale podium. Zo scoorde Abbey Games onlangs een flinke hit met Reus, scoort Gamistry diverse top 5 hits in de App Store, verzamelt Vlambeer internationale awards als lege cola flessen en was Ronimo extreem succesvol met zijn Kickstarter-campagne. Indigo Classes laat de mensen achter deze successen aan het woord om hun opgedane ervaring en kennis te delen met aanstormende developers.

  Een ticket voor de gehele Control Conference kost 75 euro (ex. btw), maar de Indigo Classes zijn al toegankelijk voor 25 euro (inc. btw). Indigo-tickets geven tevens toegang tot de twee keynotes van het congres, de expo en de jobs en stage-markt.

  Inmiddels heeft Dutch Game Garden de eerste twee sprekers bekend gemaakt. Het gaat om Olivier Thijssen, een van de oprichters van Ronimo Games. Hij spreekt over de eerder genoemde succesvolle Kickstarter-campagne. De tweede spreker is Aaron Oostdijk, mede-oprichter en lead programmer van Gamistry. Hij doet uit de doeken waarom de games van zijn studio toch steeds naar boven komen drijven in de overvolle App Stores.

  Meer informatie over de Indigo Classes vind je hier, wil je meer weten over het gehele congres, klik hier. Overigens zijn de Indigo Classes ook toegankelijk met een ticket voor de Pro Sessions. Tickets zijn hier te koop.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img