More

  Video • Willekeurige mix van studenten maakt een van de leukste student-games van het jaar

  Twin Fin is een heel bijzonder stuntvliegtuig: je hebt twee piloten nodig die ieder één kant van het gevaarte besturen. Vanzelfsprekend betekent dit dat de spelers héél goed moeten samenwerken en overleggen. Lukt dat niet, dan eindigt de vlucht anders voortijdig eindigt in een enkeltje harde bodem. Doel van het spel is het succesvol afleggen van een parcours in de lucht. Het leuke aan Twin Fin is gemaakt door studenten van verschillende game-opleidingen. Tijdens de jaarlijkse Summer Game Dev die Dutch Game Garden afgelopen zomer organiseerde, kwamen de makers bij elkaar in één groep terecht, waar ze dankbaar gebruik maakten van elkaars vaardigheden en expertise. En zo kan het gebeuren dat één van de leukste studentengames van dit jaar afkomstig is van studenten uit Utrecht, Eindhoven én Groningen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=al2_R4m_BzU’]

  De game is echt moeilijk, maar probeer het voor zelf morgen tijdens Indigo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img