More

  Video • Exploderende pianovleugel in rustgevende “game”

  Is dit een game? Of is het beeldende kunst? Cover Me laat zien hoe breed je gametechnieken kunt inzetten om interessante ervaringen te creëren. Maker Charlotte van Grunsven, studente aan de HKU-opleiding Interactive Performance Design, heeft het Unity-ontwikkelplatform gebruikt om een interactieve ervaring neer te ontwikkelen. Het “spel” daagt de speler uit na te denken over de betekenis die we geven aan objecten. Als in een droom kom je terecht in verschillende werelden waarin dezelfde objecten en gebruiksvoorwerpen telkens terugkeren. Jouw interactie met die objecten is wat de wereld betekenis geeft. De core-mechanic is ontdekken en klikken. Een intrigerende “game”.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8DUVJHFNg6w’]

  Cover Me is morgen uit te proberen op Indigo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img