More

  Nieuws • Geen video-opnames, wel volle zaal bij Control Gamelab over Game Trailers

  Oopsie… Tja, wanneer slechts twee personen van de gebruikelijke zevenmans-crew beschikbaar zijn voor een Control Gamelab, is het wachten tot er iets misgaat. Dat gebeurde gelukkig niet tijdens de show, waarin Rik Nieuwdorp zich een waardige invaller toonde voor presentator Eric Bartelson. Maar de livestream, nou die is dus niet opgenomen.

  Jammer dus voor degenen die er niet bij waren gisteren. Maar met bijna 200 bezoekers was de zaal in elk geval goed gevuld en ik moet zeggen, het was een van de betere edities. We lieten een schare gasten aan het woord over het fenomeen game trailers en Teun Vermeer ramde gedurende het programma de eerste gameplay trailer in elkaar voor The Flock. Deze verschijnt dus binnenkort wel online, maar de rest van het programma is vertrokken naar de digihemel.

  De foto’s, die hebben we in elk geval nog wel:

  En de links bij de verschillende onderwerpen:

  Control Gamelab is een co-productie van Control Magazine en Pakhuis de Zwijger. Dank aan de Hogeschool van Amsterdam. Foto’s: Arno Landsbergen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img