More

  Nieuws • Korte feature voor Monobanda’s Nott in Amerikaanse en Britse App Store

  Mooie verrassing voor ‘ideeënfabriek’ Monobanda (Remembering, U-SPY, Bohm): hun iPad-app Nott won’t Sleep is korte tijd gefeatured in de kinderafdeling van de Amerikaanse en Britse App Store. Dit interactieve verhaal, uitgegeven door publisher Developlay, is hierdoor in één klap een stuk bekender bij gebruikers aan de overkant van de plas.

  In Nott Won’t Sleep helpen kinderen van twee tot vier jaar het figuurtje Nott voorbereiden om naar bed te gaan. Dit doen ze door haar knuffel en nachtlampje te vinden en haar vriendjes en de maan welterusten te zeggen. Schrijfster Renate Dorrestein tekende voor het verhaal, Claynote voor het geluid. De game is bedoeld als interactief ‘verhaaltje voor het slapen gaan’, al geldt net als bij gewone verhalen dat kinderen er niet per se slaperig van worden, maar juist ‘nog een keer‘ willen.

  Nott Won’t Sleep maakt overigens ook onderdeel uit van Indigo. Kun je hem daar zelf uitproberen. Of je kinderen natuurlijk. Die mag je gewoon meenemen. Hier kun je ‘m al downloaden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img