More

  Nieuws • Net5-editor waagt zich aan trailer voor The Flock

  Vaste bezoekers van de Dutch Game Awards kennen zijn werk: Teun Vermeer — de bekroonde promo-editor voor SBS en Net 5. Volgende week dinsdagavond stellen wij hem voor een onmogelijke opgave: maak een trailer voor een game in minder dan twee uur.

  Eigenlijk wilde hij er niet aan, een fatsoenlijke promo of trailer kost minimaal een dag. Twee uur is dus absurd kort, maar hij gaat het wel proberen. We hebben het natuurlijk over Control Gamelab, komende dinsdag tussen 20 en 22 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vermeer, die al jaren de video’s voor de Dutch Game Awards in elkaar draait, zal een trailer maken voor The Flock.

  De studentengame is een van de Nederlandse projecten die onlangs op Gamescom de aandacht wist te trekken van de internationale gamespers. De multiplayer ‘shooter’ heeft een zeer originele insteek en dat levert geweldig spannende gameplay op. Zo schreef Gamespot.com “The Flock: Gamescom 2013’s Spooky Surprise Hit”.

  De game zelf is dinsdagavond niet speelbaar, dat kan wel volgende zaterdag tijdens Indigo. Tijdens de speelbare expositie op het Utrechtse stadhuis is de game met vier personen tegelijk te spelen.

  The Flock op Gamescom

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img