More

  Video • Is dit de meest intense game-ervaring ooit?

  We schreven twee-en-een-half-jaar geleden al over Volo Airsport van oud-HKU’er Martijn Zandvliet. Een game gebaseerd op Wingsuit flight, zó logisch dat nog niemand er aan had gedacht. Een van de meest extreme en meest spectaculaire sporten ooit — maar dan veilig in een game.

  Zandvliet doet er nu nog een schepje bovenop en heeft zijn spel geschikt gemaakt voor de Oculus Rift. De combi van heftige gameplay en VR3D is dusdanig intens dat de maker tijdens het inspreken van onderstaande video een paar keer wordt overvallen door de intensiteit van zijn eigen game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=bxKQdckCigQ’]

  Zelf uitproberen? Wie een Oculus Rift bezit kan hier de build downloaden. De rest mag de VR-bril op zijn kop zetten tijdens Indigo op 28 september in het Utrechtse stadhuis.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img