More

  Control Magazine #34: Download of lees het complete issue nu online

  Control Magazine #34 is een bijzondere uitgave. Het is de eerste keer dat we de nationale en internationale editie hebben samengevoegd. Een issue dus met internationale onderwerpen vanuit een Nederlandse invalshoek, en Nederlandse onderwerpen vanuit een internationale hoek.

  De print-editie van #34 is met duizenden tegelijk uitgedeeld op de GDC Europe en de Gamescom en via de post verspreid in Nederland en Vlaanderen. Dat laatste is ook een primeur. Control is met ingang van nummer 35 niet meer het vakblad voor de Nederlandse, maar voor de Nederlandstalige gamesindustrie. Die editie is dan ook weer gewoon in het, jawel, Nederlands.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img