More

  Nieuws • Alien with a Magnet is nu gratis verkrijgbaar en straks speelbaar op Indigo

  Alien with a Magnet is op zoek naar wat liefde en aandacht. De game van Rejected Games en RZDesign staat nu gratis in de Appstore met als doel meer spelers te trekken. In een openhartig interview met Control vertelde bedenker Lukas Hoenderdos (Rejected Games) dat de game het niet goed doet en dat hij slechts 16 euro per dag verdiend. Hij is nu naarstig op zoek naar een nieuw verdienmodel en maakt Alien with a Magnet geschikt voor Android, Samsung, Windows Phone en Mac.

  Om ook Nederlandse gamers (opnieuw) kennis te laten maken met Alien with a Magnet is de game speelbaar tijdens Indigo 2013, op 28 september in het Stadhuis in Utrecht. Komt het dan toch nog goed? Na de klik de game in actie.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2CqIyBx8yq8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img