More

  Uit Nu! • Online een hengeltje uitgooien in Fishao van GamoVation

  Twee en een half jaar zijn ze er mee bezig geweest, maar nu is de gratis online viswereld Fishao echt open voor het publiek. Joppe Houpt en Daimy Stroeve van GamoVation noemen de lancering ‘spannend’, maar leunen niet achterover: “We zijn alweer druk met het ontwikkelen van de eerste updates. We komen snel met een vismarkt, een eigen huis voor spelers en de mogelijkheid tot het fokken van je eigen vissen.”

  Vooralsnog is er overigens genoeg te doen in de wereld van Fishao (Fish always online). Meerdere locaties staan open voor het uitgooien van een hengel en zoals dat ook in de echte wereld geldt zijn alleen bepaalde soorten vissen in bepaalde streken te vinden. Maak vrienden en werk samen om bepaalde gebieden vrij te spelen en vul de Fishdex met 151 soorten. Speel de game via de eigen website of Facebook, maar ook via veel andere online portals. Na de klik de launch trailer.

  Muziek is van Jonathan VAN DEN Wijngaarden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8eSoEr88tNA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img