More

  Nieuws • Dwarf Quest 2 leidt de herlancering van crowdfunding-platform Gambitious

  Dylan Nagel was er vroeg bij met games maken. Al op zijn 14e ontwikkelde hij een trilogie over een dwerg die door duistere gangen en grotten op zoek ging naar schatten. Nadat hij in 2012 uit Paladin Studios stapte, had hij opeens weer tijd voor het maken van zijn eigen projecten en hij greep daarvoor terug op zijn oude games. Dwarf Quest kwam vorig jaar uit op iPad, PC en Mac. En nog steeds heeft hij niet genoeg. Hij heeft Dwarf Quest 2 aangekondigd en zoekt financiering via de opnieuw gelanceerde crowdfundingsite Gambitious.

  20.000 euro of 27.000 dollar zoekt Nagel voor de voltooiing van de game. Hij voorziet een nieuw verhaal met 15 levels en een soort ‘endless mode’ door random gegenereerde levels. Door de game op Gambitious aan te prijzen is hij zeker dat hij niet teveel concurrentie heeft, slechts één andere titel is ook op zoek naar financiering. De grote vraag is of Gambitious genoeg traffic kan genereren zodat de game wordt gefinancierd. Steun het project hier en kijk na de klik naar de campagnevideo. Oh en help Dwarf Quest 2 ook op Greenlight.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=aObbI6YivC8′]

  dwarf quest 2

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img