More

  Nieuws • Megabyte Punch van Reptile Games ook langs Steam Greenlight

  De tweede Nederlandse game is langs Steams -door velen vervloekte- Greenlight procedure gekomen. Megabyte Punch van Reptile Games volgt daarmee in de voetsporen van Verdun van M2H/Blackmill die dat ruim een maand geleden al eens deed. Met de toelating tot de populaire online shop is weer een doel gehaald door het jonge team van Reptile Games.

  Megabyte Punch is ooit ontstaan uit het idee ‘iets tofs te doen‘ met een groepje gelijkgestemde developers  Alle fasen van het development zijn grotendeels bekostigd door vroegtijdige verkopen van het spel. Zo konden consumenten al de game kopen toen hij nog in Alpha was en heeft hij ook meegedraaid in diverse bundels zoals de Green Light Bundel en Indie Game Stand. Megabyte Punch staat al bijna een jaar in Greenlight, maar heeft het dan nu toch eindelijk gehaald. Na de klik de launch trailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=H-7IFAiQX_8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img