More

  Gamescom 2013 • Japanse developer Suda 51 speelt The Flock: “Scary… It’s so scary”

  Het is vrijdagmiddag. Na drie lange dagen Gamescom zit de standbemanning van het Holland Paviljoen te wachten op de vrachtwagen die de Indigokasten weer naar Utrecht brengt. De versieringen zijn van de muur en iedereen is al naar huis, behalve de mannen van Vogelsap en Digital Dreams.

  Plots komt er een Aziatische meneer de stand op hollen met in zijn kielzog een andere heer en een dame. Hė, is dat niet… Ja, het is Goichi Suda, oftewel Suda 51 (No More Heroes, Lollipop Chainsaw, Killer is Dead). De avond daarvoor is Jeroen van Hasselt van Vogelsap de Japanner op het Wargaming feest tegen het lijf gelopen. En zoals het een enthousiaste jonge developer betaamt, vraagt hij Suda om naar hun game The Flock te komen kijken. De laatste belooft dit te doen en warempel, hij maakt zijn belofte waar. Wat hij van de game vond kan je in de onderstaande video zien. Uiteraard laten de mannen van Digital Dreams deze kans niet aan zich voorbij gaan en vragen zij Suda ook Metrico spelen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=6AB1jEaNVGc’]

  Zie hier het filmpje van Suda die Metrico aan het spelen is.

  suda 51 metrico

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img