More

  Nieuws • ‘Foutje’ onthult nieuwe Vlambeer-game (plus nog wat gerelateerd nieuws)

  Het was niet helemaal de bedoeling, maar gisteren kondigde Vlambeer plots zijn nieuwe game aan: Wasteland Kings. Een festival had de game al opgenomen in een aankondiging, waarna enkele wakkere journalisten er snel bij waren. Voor de derde keer volgt Vlambeer een inmiddels beproefd concept, een kleiner project uitbouwen tot full blown release. Eerder deed de studio dat met Radical Fishing (Ridiculous Fishing) en Luftrauser (Luftrausers).

  Wasteland Kings — de huidige versie — is gemaakt tijdens de Mojam, een goede-doelen-gamejam geïnitieerd door de makers van Minecraft. Het is een “action roguelike about mutants blasting their way through dangerous areas while searching for powerful weapons and growing new limbs on the fly”.

  Geïnteresseerden kunnen grote delen van het development volgen via Vlambeers Twitch-kanaal en later via de early access op Steam. En hoe lang dat development mag duren? Ach, it’s done when it’s done — is de huidige houding. Een luxe die de studio zich kan veroorloven na het mega-succes van Ridiculous Fishing.

  7DFPS

  In soort van gerelateerd nieuws: de door Vlambeers Jan-Willem Nijman bedachte 7DFPS duurt nog slechts enkele uren. Inmiddels staan de (vermakelijke en star-studded) keynotes op Youtube. En nu tevens hieronder:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QCBi1Ex8cfI’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ULABsl9SeNM’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img