More

  Nieuws • Laatste week voor indiegogo-campagne van Karmaflow

  Met nog zeven dagen te gaan lijkt het doel onhaalbaar. Ivo van Dijk is op zoek naar 50.000 Euro voor het development van zijn Rock Opera Video Game Karmaflow. Nog een week dus en nog 30.000 Euro te gaan. Maar Indiegogo kent de optie Flexible Funding, wat betekent dat ook na het aflopen van de financieringsronde het ingezette geld toch naar de developer gaat, ook al is het doel niet bereikt. Development gaat dus vrolijk verder na deze week, al heeft de uiteindelijk opbrengst wel invloed op de omvang van het project.

  Even een reminder: Van Dijk heeft het geld nodig voor de opnames van de muziek, het regelen van zangers en vooral het betalen van het Metropole Orkest. De game haalt zijn inspiratie uit klassiekers als Zelda. De speler neemt de rol op zich van Karmakeeper, een wezen dat verantwoordelijk is voor de balans in het multiversum. De game komt eind 2014 uit voor PC en Mac en wordt gemaakt door Team Karmaflow. Muzikale ondersteuning komt van muzikanten van bands als Cradle of Filth, Epica en After Forever. Steun het project hier en kijk naar de klik naar de eerste gameplaybeelden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=IokhVgHHOYI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img