More

  Filmpje • Graven naar goud met Gold Diggers van Gamistry

  De Amsterdamse studio Gamistry, inderdaad die van Munch Time, heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet voor de binnenkort te verschijnen Gold Diggers, een endless runner game met in de hoofdrol een steampunk drill-trein die in de aardkost naar goud graaft. De game komt op 15 augustus uit voor iOS apparaten.

  De speler neemt plaats in een graafmachine die als een mol dwars door de aarde boort en ondertussen goud oppikt. Maar de aardkost zit vol gevaren en met een flinke dosis geluk, vaardigheid en bij elkaar gespaarde (of gekochte) upgrades graaf je jezelf naar een high score.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=MFsskO–7E4′]

  blGoldDiggers

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img