More

  Nieuws • Morgen de 7 uur FPS challenge als opwarmer voor het grote evenement van volgende week

  Volgende week zaterdag begint de tweede editie van 7DFPS – oftewel 7 Days First Person Shooter Challenge – een wereldwijde gamejam voor developers om de creatieve grenzen van het genre op te rekken. Zeven hele dagen voor het maken van een FPS, het klinkt voor sommigen als een onmogelijke korte tijd, voor iemand als Vlambeers Jan Willem Nijman is het een eeuwigheid. Om vast warm te draaien voor de het echte evenement volgende week is morgen alvast een opwarmertje in de vorm van 7HFPS. Inderdaad, de 7 Hours First Person Shooter Challenge. Zeven hele uren voor een FPS. Benieuwd wat dat oplevert.

  De challenge is een idee van Nijman, Sos O. Sosowski en Sven Bergström en was vorig jaar behoorlijk succesvol met ruim 300 developers die een weeklang vaak bizarre creaties maakten binnen (en buiten) het FPS genre. Iedereen is welkom om mee te doen met 7DFPS, schrijf je hier in. Op de vernieuwde website stellen zich geregeld participanten voor en delen hun ideeën voor de jam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img