More

  Publicatie • Lees online: Serious Games-special 2013/2014

  Op het moment van schrijven zijn we nog druk bezig met de distributie van de papieren editie van de nieuwe, jaarlijkse Serious Games-special. Dit is een uitgave gericht op potentiële opdrachtgevers van applied games studio’s met veel praktijkvoorbeelden en uitleg over de verschillende toepassingsgebieden.

  U leest hem hieronder — en uiteraard staat het iedereen vrij het magazine te delen, te downloaden of te embedden op een eigen website. Gebruik daarvoor deze link: issuu.com/controlmagazine/docs/serious_games_2013_by_control_magaz)

  Een bijzondere dank aan alle deelnemende studio’s, InvestUtrecht en TFI.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img