More

  Nieuws • Dit Awesomenauts action figure gaat in productie bij genoeg pre-orders

  Dus waar wacht je op? Clunk van Ronimo’s Awesomenauts is de test case voor Game Toys, een initiatief van ex-Paladin Dylan Nagel. Bij 1000 pre-orders gaat het 10 centimeter hoge beeldje in productie in Hong Kong. Meer (Nederlandse) studio’s hebben interesse getoond om hun IP te laten vereeuwigen in gekleurd plastic, maar dan is het van belang dat in ieder geval dat eerste beeldje er komt.

  Nagel is al jarenlang fan van action figures en figurines en dan met name Transformers en gamefiguren. “Ik kwam er achter dat er enorm veel game IP is waar niks mee gedaan wordt, terwijl fans dat echt leuk vinden.  Ik ben Game Toys begin dit jaar begonnen om juist ook voor dit soort franchises fysieke figuren te maken.” Ronimo is dus de launching partner en de enthousiaste Awesomenauts fanbase toont veel interesse. “Bovendien schreeuwen ze nu al om het hardst welk personage het volgende action figure moet zijn”, zegt Nagel met een grijns. In augustus gaat hij op Gamescom met internationale developers om tafel zitten om de digitale shop van Game Toys rap te vullen met game action figures. Pre-order Clunk hier.

  Dylan Nagel over zijn eerste eigen productie (hij verkoopt ook merchandise van games als Mass Effect en Team Fortress 2 in de webshop): “Clunk is een collector’s item: het is een plastic beeldje van 10cm hoog dat je in je kast, vitrine of op je bureau kunt neerzetten. En je kunt hem natuurlijk tegen andere toys laten vechten! Het fantastische 3D model is trouwens door Martijn Thieme gemaakt, één van de oprichters en artists van Ronimo.”

  Clunk-Prototype-1

  Clunk-Prototype-Painted-1

  Clunk-Prototype-2

  Clunk-Prototype-Painted-2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img