More

  Uit Nu! • Candy Mountain Massacre Revenge van Xform is een bitterzoete shooter

  Hou je insulineshot gereed, want Xform heeft het vervolg van de browsergame Candy Mountain Massacre op zich genomen en die met de toevoeging ‘Revenge’ op Adult Swim gelanceerd. Het is een third person shooter in de zoete snoepjeswereld Candy Mountain.

  Wij hebben geen verhaal kunnen ontwaren, maar we kunnen ons voorstellen dat de felgekleurde wereld gemaakt van snoepgoed wordt bedreigd door… ja door wat eigenlijk? De ondode inwoners van Candy Mountain? Aangevreten teddyberen, psychopatische dwergen en nare engeltjes worden gedropt uit vliegende taarten met guns. Ja ja, de wereld van Candy Mountain is er eentje die je normaal op een wilde vrijdagnacht meemaakt. Speel de game hier. Na de klik bewegend beeld en de traditionele quote van de makers.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=1HaNBXOJido’]

  CMMRScreen_05

  Xform-bazen Pieterik: “We hebben onze bijdrage geleverd aan de gender discussie zoals die nu gevoerd wordt in de industrie. Bij ons kan je alleen kiezen voor een vrouwelijke hoofdrolspeler. Dat vinden we belangrijk. Dat we extra veel tijd hebben gestoken in het modelleren van 3D billen is dan ook onontbeerlijk gebleken. De beste Candy Mountain Masacre-shooter sinds de vorige. Met gemak!”

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img