More

  Uit Nu! • Accomo is het Android-debuut van xtase Studios

  Robert Vriens is gamedeveloper. In zijn eentje runt hij xtase Studios. Hij doet alles. Van gamedesign tot programmeren en van muziek maken tot koffie zetten. Onlangs heeft hij zijn eerste game op Android gelanceerd. Het is niet zijn eerste game hoor (check hier eerder werk), maar wel zijn eerste game op Android devices. Het heet Accomo.

  Nu is Accomo een koel spelletje met een lekkere soundtrack. Je zweeft door een top down wereld en verzamelt gekleurde blokjes. Al die blokjes maken het beginblokje steeds groter en je wint een level als alle benodigde blokjes bij elkaar zijn geraapt. Er zijn nog wat hindernissen in de vorm van rondjes die projectielen schieten en zo blokjes los maken. Maar al met al een lekker tijdverdrijf. Twee kleine punten van aandacht. Met een naam als Accomo is de game lastig te vinden in de Google Play Store. Je krijgt namelijk een eindeloze stroom aan hotel apps die ‘Accommodaties’ aanbieden. Volg dus deze link als je de game wilt spelen. En als gratis app heeft Accomo een nogal storende advertentie onder in het scherm die vaak het zicht op een blokje ontneemt.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img