More

  Event • Ook dit jaar Molyjam bij de Dutch Game Garden

  Dit weekend wordt voor de tweede keer een Molyjam georganiseerd door Zuraida Buter. Molyjam? Je weet wel, de wereldwijde game jam in de spirit van de tweets van Peter Molydeux, de satirische twittter persona gebaseerd op Peter Molyneux. Vorig jaar leverde de eerste editie meer dan 200 knotsgekke experimentele games op.

  Dit jaar dienen de uitspraken van Peter Molyneux zelf als basis voor het thema van de jam. Dat levert waarschijnlijk even waanzinnige games op. Inschrijven kan nog tot donderdag en wel hier. De jam begint vrijdag om 19 uur en op zondag 18 uur worden de games gepresenteerd aan het publiek.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img