More

  Uit nu! • Aviation Empire is het resultaat van samenwerking tussen KLM en Little Chicken (UPDATE)

  KLM wilde wel eens iets anders voor de klanten en vele fans (bijna 4 miljoen op Facebook) en besloot tot het produceren van een game. Maar er was een grotere ambitie dan slechts een snelle Angry Bird-kloon met KLM vliegtuigen. In samenwerking met Little Chicken Game Company en Monpellier  Venture werd besloten tot Aviation Empire, een strategy game waarin de geschiedenis van het bijna honderdjarige vliegmaatschappij voorbij komt.

  Aviation Empire laat spelers voelen hoe het is om een vliegmaatschappij op te starten, uit te bouwen en klaar te stomen voor de toekomst. Alles van het bouwen van vliegvelden, het kopen en onderhouden van de vloot en het uitzetten van de vluchtroutes ligt onder de vingertoppen van iOS- en Android-bezitters. De game is hier gratis te downloaden en de echte liefhebbers kunnen extra vliegtuigen bijkopen. Na de klik de trailer, maandag uitgebreid verslag van presentatie van de game en meer inzicht in het development.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OdLfMqoMOqw’]

  aviation empire 2

  UPDATE:

  Nieuwe ‘story’ trailer:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=V4CcwYJbHzA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img