More

  Nieuws • Cook and Becker verkoopt nu ook Journey kunst

  De mannen van Cook and Becker, kunsthandelaar in digitale kunst van onder andere game artists, hebben een nieuwe collectie binnen van weer een topgame. Dit keer is het de kunst van PS3 hit Journey dat de show steelt. De serie van 8 prints is geselecteerd en gemaakt in samenwerking met Journey’s art director Matt Nava. Ze zijn genummerd en gesigneerd door Nava en Journey’s creative director Jenova Chen van de studio thatgamecompany.

  Cook and Becker had onlangs ook al exclusief artwork van BioShock Infinite, Mass Effect en Mirror’s Edge te koop. Het zijn vooral deze collecties die Cook and Becker nu ook internationaal op de kaart zet. Check na de klik een paar van de werken. Bekijk hier de hele collectie.

  Journey 2

  journey-4

  Journey 3

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img