More

  Uit Nu! • Abstraction Games doet de port van Hotline Miami naar PS Vita en PS3

  Zelf noemen de mannen van Abstraction Games het ‘porten + +’, omdat ze ook nieuwe functionaliteit en features hebben toegevoegd aan de PS3- en PS Vita-versie van Hotline Miami van Dennaton Games. Creative Director Tj’ièn Twijnstra is tevreden met de klus: Dit was na Angry Birds en Cut the Rope weer een enorm prestigeproject voor ons en we zijn echt heel erg trots op het eindresultaat.”

  Wat heeft de studio uit Valkenswaard allemaal gedaan met de PC indie hit? Twijnstra: “De game draait op beide platformen op 60 fps en de stabiliteit is flink verbeterd. We hebben een nieuw lock-on targeting systeem geïntroduceerd, speciaal voor de console versie. De Vita maakt hierbij gebruik van het front-touch scherm.  En we hebben een nieuw masker toegevoegd, ‘Russel – The raging bull’ als knipoog naar de film met Robert de Niro en de oerhollandse koe.” De game is te koop via PSN of probeer hem anders hier te winnen. Na de klik de trailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=61GYHmeatDM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img