More

  Uit Nu! • Is Whaudio van MAD Multimedia de nieuwe SongPop?

  Na het overweldigende succes van games als SongPop, DrawSomething en Wordfeud is het wachten op de volgende rage. Is Whaudio van MAD Multimedia misschien de game die het gaat doen? De juiste ingrediënten zijn aanwezig, een makkelijk te begrijpen mechanic, een directe link naar je vrienden en gratis als je wilt of betaald als je zonder reclame wilt.

  Whaudio is bedriegelijk simpel. Neem een soundclip van drie seconden op (koop langere clips met verdiende credits) en stel daar een vraag bij. Zoiets als, ‘Wat is dit geluid” of ‘Uit welke film is dit’ of ‘Van welke console is dit het opstartgeluid’. Die vrijheid maakt Whaudio veel dynamischer dan iets als SongPop waar je naar bestaande liedjes luistert. Nu trek je erop uit met je iPhone of iPad en maak je kleine geluidsfragmentjes van de meest obscure dingen. Laat vervolgens je vrienden raden en geef aan of hun antwoord in de buurt komt met de handige schaal van koud tot heet en verdien credits die je weer kan uitgeven aan allerlei upgrades. Whaudio is voor iOS in een gratis versie en een bijna gratis versie. Na de klik de trailer en een bijna-aanprijzing van de koningin.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=0sJCU0scfUw’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Xj0TqNlwFq0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img