More

  Uit Nu! • Plan-It Commander van Ranj Serious Games en Healthy Solutions

  Gisteren is Plan-It Commander gelanceerd, een online game voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het is vooral bedoeld voor ‘drukke’ kinderen, ADHD-ers die moeite hebben met regelmaat, rust en plannen. De game wordt uitgegeven door Healthy Solutions B.V., een onderdeel van Johnson & Johnson, een multinational die actief is met farmaceutische-, medische- en consumentenproducten. Dit is hun eerste serious game.

  De door Ranj gemaakte game stuurt spelers op een ruimtereis op zoek naar mineralen. Als onderdeel van B.O.E.M. (Buitenaardse Ontdekkingen Expedities en Mineralen) stuurt de speler een team Rangers aan. Een groot deel van de gameplay bestaat uit het op voorhand uitstippelen van de route, vooruit plannen en samenwerken. De game is niet gratis, voor 37,50 euro krijgt één speler toegang tot Plan-It Commander. Na de klik de trailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ry2WSgtYSEg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img