More

  Nieuws • Uniek studentenproject Karmaflow zoekt financiële hulp van de massa

  Ivo van Dijk is nog student aan de HKU, richting Compositie voor Media, maar hij heeft al een aardige staat van dienst opgebouwd. In 2008 werd zijn zelfgeschreven Rock Opera Equilibrio uitgevoerd met muzikale ondersteuning van het Metropole Orkest. In het verlengde van dit project ligt ook Karmaflow, een Rock Opera Videogame. Net als zoveel andere Nederlandse studio’s op het moment, probeert Van Dijk de benodigde 50.000 euro op te halen  met een crowdfundingcampagne op Indiegogo.

  Van Dijk heeft het geld nodig voor de opnames van de muziek, het regelen van zangers en vooral het betalen van het Metropole Orkest. De game haalt zijn inspiratie uit klassiekers als Zelda. De speler neemt de rol op zich van Karmakeeper, een wezen dat verantwoordelijk is voor de balans in het multiversum. De game komt eind 2014 uit voor PC en Mac en wordt gemaakt door Barrelman Games. Steun het project hier en check na de klik het filmpje. Later meer over dit bijzondere studentenproject.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=qsJSdtGQHFQ’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img