More

  Nieuws • Ook Paladin Studios schakelt Kickstarter in voor nieuwe game

  Another day, another Kickstarter. Vandaag is het Paladin Studios die de collectieve kracht (lees: geld) van het publiek aanroept voor de nieuwe game LFG – The Fork of Truth. LFG is natuurlijk Looking For Group, de amusante webcomic over de evil Warlock Richard en zijn groepje volgelingen. Paladin werkt nauw samen met Blind Ferret, de makers van de comic en is op zoek naar een bedrag van 600.000 dollar. Daarvan is overigens de eerste 23.000 dollar al binnen.

  The Fork of Truth is een 4 player co-op hack & slash RPG, precies het genre wat je bedenkt bij het lezen van de comic. Paladin heeft een eerste demo opgeleverd en mikt op een release in december volgend jaar, mits de financiering rondkomt natuurlijk. Check hier de Kickstarter pagina, na de klik het filmpje en wat artwork.

  LFG screenshots

   

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=mxAtyDw67wk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img