More

  Nieuws • Interwave Studios mikt met Dark Matter tegelijkertijd op Greenlight en Kickstarter

  De tussenstand voor Nederlandse studio’s is niet echt positief -drie Kickstarter gameprojecten, twee keer niet gehaald (Cross of the Dutchman en Panzer Pets) en één keer wel (Air Guitar van de Nederlander Ronald Mannak). Toch probeert Interwave Studios uit Sittard het laatste deel van de financiering op deze manier rond te krijgen. Gisteren is de Kickstarter-campagne voor Dark Matter van start gegaan via de Engelse tak van de crowdfundingsite. De studio mikt daarom op een bedrag van 50.000 Engelse ponden. Op het moment van schrijven zijn de eerste 775 pond binnen.

  Dark Matter is een 2,5D platformspel dat de mannen van Interwave omschrijven als ‘ Metroid-like, intense sci-fi side scrolling game that combines the twitch mechanics of a first person shooter with an adventure platformer’. De game staat sinds oktober vorig jaar ook op Steam Greenlight, op zoek naar genoeg stemmen voor een Steam release. Nu met de nieuwe crowdfundingcampagne onderweg wil Interwave Studios graag die felbegeerde plek in de store. Hoe dan ook, Dark Matter komt uit voor PC, Mac en Linux. Steun de game hier en bekijk hun Kickstarterfilmpje  na de klik.

  dark matter2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img