More

  Video • Gameplay van World of Diving – gaat Vertigo Games zijn doel van 75.000 euro halen?

  Nog maar 19 dagen en nog iets meer dan 60.000 euro te gaan in de crowdfundingcampagne van Vertigo Games voor World of Diving. Met de video die vandaag is vrijgegeven hopen de Rotterdammers twijfelaars over de streep te trekken. Het moet gezegd, World of Diving ziet er prima uit, ook zonder Oculus Rift op je hoofd. In alle communicatie is de VR bril wel erg nadrukkelijk naar voren gekomen. Het is een fantastisch ding, maar wellicht schrikt het meer casual spelers af. Check de video hieronder en bestel de game alvast hier en maak zo het development mogelijk.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Ew-4x6_b0Hs’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img