More

  Nieuws • Ook je game speelbaar op Gamescom? Schrijf je dan nu in voor Indigo – ze German Edition

  Indigo, de speelbare showcase van onafhankelijk geproduceerde Nederlandse games, heeft een internationale editie tijdens Gamescom in Keulen van 21 tot en met 25 Augustus. Twaalf Indigo-kasten staan dan op het Holland Paviljoen met evenzoveel games. Een mooie gelegenheid dus om een nieuwe game internationaal te presenteren aan vakgenoten, publishers en financiers. Organisator Dutch Game Garden heeft de inschrijving geopend voor alle geïnteresseerden. Klik hier en vul in.

  De inschrijving is open voor professionals en studenten. De games worden gekozen door de medewerkers van de DGG. De games moeten het liefst nog in ontwikkeling zijn en er wordt ook van de makers verlangd dat ze tijdens de Gamescom aanwezig zijn op het Holland Paviljoen om tekst en uitleg te geven over hun game. Eerder dit jaar was Indigo in San Francisco tijdens de GDC. Hier zie je daar meer over.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img