More

  E3 2013 • Van ultra realistisch tot zotter dan zot, de E3 heeft het allemaal

  Onze reizende reporter Alessandra van Otterlo doet verslag van de E3 in Los Angeles. Ze staakt haar zoektocht naar Nederlandse games even en neemt een kijkje bij de rest van de wereld.

  Konami

  Op de Konami stand is een uitgebreide trailer van Metal Gear Solid: The Phantom Pain te zien. Het toont de nieuwe Fox Engine in optima forma. De beelden zijn ultra realistisch en bij tijden ronduit smerig. De trailer gaat in deze vorm niet mee naar de Gamescom. De Duitse regels voor bloed zijn veel te streng om ‘m daar in de publiekshallen te kunnen vertonen.

  Hideo Kojima vertelde tijdens het Konami event dat Kiefer Sutherland de stem van Snake in de nieuwe Metal Gear Solid voor zijn rekening neemt. Vriend en producer Avi Arad stelde Kojima aan Sutherland voor en toen viel het kwartje: “Waarom had ik daar niet eerder aan gedacht.” vertelde de geestelijk vader van Metal Gear Solid. Niet alleen Kojima is blij met de samenwerking. De persdame van Konami verzekert ons dat Sutherland zeer vereerd was om voor deze rol uitgekozen te zijn. De oude Snake, David Hayter, is minder blij. Uit een van zijn recente tweets blijkt dat hij niet vrijwillig is opgestapt. De tweet: “To my beloved Tweeps, I can’t thank you enough for all your support. Getting fired was never so heartwarming,” Sutherland is niet de enige A-list acteur gelieerd aan Konami. Patrick Stewart, bekend als Captain Picard in Star Trek keert in Castlevania 2 terug als Zobek.

  Naast Metal Gear Solid, Castlevania 2 en uiteraard PES 2014 toont Konami verder voornamelijk games die we in Europa niet zullen zien. Onder andere een speciale editie van Dance Dance Revolution die op Amerikaanse scholen ingezet wordt om kinderen in beweging te krijgen. En Domo Jump, een iOS titel met het bekende Japanse wezentje in de hoofdrol.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=UMyoCr2MnpM’]

  Saint´s Row IV

  Saints Row IV op Control. Really? Really! De toekomst van de franchise was met het ten onder gaan van THQ even onzeker, maar Saint´s Row IV heeft bij Deep Silver/Koch Media een nieuw huis gevonden. Vandaag hebben we een tijdje in de open wereld mogen rondrennen en de game is inderdaad zotter dan zot.

  The Boss ging van zero naar hero en is nu president van de Verenigde Staten. In die hoedanigheid maakt hij een einde aan het begrotingstekort, de hongersnood in de wereld en en passant weet hij ook nog paaldansen tot olympische sport te verheffen. Maar dan komen de aliens en begint de echte waanzin. Je trekt ten strijde gewapend met super soakers, een gun die een zwart gat creëert en niet te vergeten de dubstep gun. En dat laatste willen we jullie niet onthouden. Filmpje!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=hDJOeCUYIqY’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img