More

  Nieuws • Honderdduizend likes — of ISOTX gaat op de fles

  Honderdduizend likes op de de Facebook-page van de game, anders brengt ISOTX zijn spel niet uit. Dat is, in het kort, de marketingstrategie voor March of War, de — komtie — cross-platform free-to-play online multiplayer turn-based strategie game van de Utrechtse gamemakers.

  Als ISOTX dit zelf bloedserieus neemt, zet het daarmee het bestaan van de studio op het spel. March of War is natuurlijk al veel te ver in ontwikkeling om niet uitgebracht te worden, er hangt simpelweg te veel van af. Op dit moment heeft de pagina zo’n vijfduizend likes, nog ‘slechts’ 95 duizend te gaan dus.

  Nu heeft ISOTX dankzij zijn Iron Grip Universum een hoop fans. Iron Grip: Marauders trok een kwart miljoen spelers, dus het is zeker niet onmogelijk de 100 duizend te halen. Dat gaat waarschijnlijk niet supersnel, wat de ontwikkelaar des te meer tijd geeft. En mocht de teller nu echt blijven steken op enkele tienduizenden likes? Dan is er natuurlijk nog niets aan de hand. De resterende likes zijn desnoods gewoon te koop, voor zo’n 150 euro per tienduizend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img