More

  Nieuws • Ben je mobile game developer? Maak dan kans op twee weken Chartboost University in San Francisco

  Chartboost is een technologie platform voor mobile games. Het is een Amerikaans bedrijf en onlangs hebben ze een Europees kantoor geopend in Amsterdam waar Ilja Goossens nu een team van vijf man leidt. Tijdens Gamelab (nee niet onze Gamelab, maar die andere) in Barcelona, op 26 t/m 28 juni, organiseert Chartboost een Indie Developer Competition. Vijf teams presenteren hun game daar aan een panel ‘industry experts’ met ondermeer mensen van Rovio. De winnaar mag twee weken volledig betaald naar San Franciso voor de volgende Chartboost University.

  Hoe doe je mee? Klik hier en vul het formulier in. Zijn wel wat voorwaarden. Je bent mobile game developer. Je hebt een werkende demo. Je hebt de game nog niet gelanceerd. Je kan naar Barcelona komen eind juni. Ja? Vul dan snel in. Succes! Negeer de genoemde deadline van 9 juni, want die is uitgesteld naar 13 juni.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img