More

  Video • Gunslugs van Orangepixel draait op wel een heel bijzonder platform

  Gunslugs van Orangepixel is te spelen op Android- en iOS devices. Tot zover geen schokkend nieuws. Driekwart van de Nederlandse entertainmentgames komt daar voor uit. Onlangs werd bekend dat de game ook in de launch line up van de Ouya staat. Dat is al minder voor de hand liggend. Maar onderstaande video geeft Gunslugs wel een heel bijzonder platform. De game speelt namelijk op een Google Glass. Developers van Green Throttle, makers van controllers voor Android devices, hangen hun controller aan een Google bril en spelen de game. Ziet er nog wat raar uit, maar over een tijdje doen we het allemaal. Misschien.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BzMgK0npd5w’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img