More

  Nieuws • De wereld van Halo: Spartan Assault is mooi, laten we ‘m opblazen

  Nog geen uur geleden aangekondigd doet Halo: Spartan Assault de ronde over internet. Vanguard Games merkt ongetwijfeld de krachten die aan het werk zijn nu ze werken met  wereldberoemd game IP. Het is bijzonder voor de Amsterdammers om te werken aan de Halo-serie, zeker omdat ze de eerste top down versie van de game maken. Halo: Wars van Esemble Studios was de andere vreemde eend in de bijt, het was immers een RTS (en de zwanenzang van de studio, maar dat terzijde).

  De game bevat 25 levels op diverse locates. De trailer (zie de post hieronder) geeft al een goed beeld van wat je allemaal kan verwachten en deze screenshots bieden verder een inkijkje in de ongastvrije (maar oh zo mooie) wereld van Halo: Spartan Assaault. De game komt uit in juli (ja inderdaad, volgende maand) voor Windows 8 en Windows Phone 8 en kost net geen 7 dollar. Mooie plaatjes kieken na de klik.

  Halo Spartan Assault Screenshot - Grizzly Last Stand

   

  Halo Spartan Assault Screenshot - Wraith Assault

   

  Halo Spartan Assault Screenshot - Forerunner Interior

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img